Uľavte svojim vbočeným palcom s barefoot topánkami Antal!

 

Vaše chodidlá Vás neustále trápia, a zdá sa, že neexistuje východisko. Ak trpíte diagnózou vbočeného palca, alebo odborne hallux valgus, nie ste sami - týmto problém trpí až štvrtina populácie. Jednou z príčin tohoto zdravotného problému je genetická predispozícia, avšak vo veľa prípadoch si tento zdravotný problém ľudia spôsobia práve nevhodným výberom obuvi.

Hallux valgus nie je iba estetická vada. Deformácia totiž spôsobuje zmenu základného používania kĺbu palca a dôsledok následne nie je len bolesť v palci, ale aj bolesť kolien, bedier, dokonca aj chrbta. Keď sa vybočené palce nijako neriešia, obvykle problém končí operáciou, preto je potreba sústrediť sa na preventívne opatrenia. V prípade rozvinutého problému je v prvom rade vhodné navštíviť odborníka - podológa, ktorý Vám naordinuje správny postup, pomôcky a cviky, aby sa Váš stav zlepšil. Ako veľmi efektívna podpora a úľava pri halluxoch sú považované aj topánky do širokou špičkou a rovnou prstovou hranou, ako  sú naše barefoot topánky Antal!

Široká špička poskytne dostatok priestoru Vašim prstom a už pri prvom obutí budete cítiť rozdiel oproti Vašej bežnej obuvi. Každý krok v topánkach nebude už taký bolestivý. Po určitej dobe nosenia budete pozorovať výrazné zlepšenie, zmiernenie a postupné miznutie bolesti - samozrejme v závislosti od závažnosti diagnózy. Zdravotný stav je vždy vhodné najprv konzultovať so špecialistom.

Vyberte si z našej ponuky a vykročte správnym smerom.

Investujte do svojho zdravia a vďaka našim topánkam sa zbavte neznesiteľných bolestí, ktoré obmedzujú Váš každodenný život.