Antal Aire barefoot tenisky - predstavenie modelu

Model Aire je športovo elegantná mestská barefoot obuv vyrobená z kvalitných vzdušných materiálov, je preto vhodná na celodenné nosenie aj v teplejších letných dňoch. Aire barefoot tenisky najlepšie sedia na normálne až širšie chodidla s normálnym až vyšším priehlavkom. K dispozícii sú v krásnych letných farbách, ktoré dokonale doplnia a rozžiaria každý váš outfit. Antal Aire barefoot tenisky sú dokonale vzdušné a ľahké, nebudete ani cítiť, že ich máte na nohách.

Barefoot topánky Antal sú vyrobené z certifikovaných poctivo vybraných materiálov s overeným európskym pôvodom, tak aby bol vo výslednom produkte zachovaný maximálny barefoot komfort. Vrchný materiál je európska certifikovaná hovädzia koža. K maximálnemu komfortu prispieva všitá funkčná 2mm pena, ktorá pri chôdzi tlmí dopady, je priedušná a odvádza pot rovnako ako podšívka z „chytrého“ mikrovlákna. Antal Aire barefoot tenisky sa vyznačujú svojou ľahkosťou, flexibilitou a originálnym dizajnom. Samozrejmosťou je anatomicky tvarovaná špička a „nulový drop“.

Model Aire vhodný ku každému outfitu. K našim Antal barefoot teniskám je možné dokúpiť vkladacie vložky pre ešte väčší  komfort, prípadne i zateplené vložky, ktoré Vaše nohy udržia v teple aj v chladnejších mesiacoch. Keď chcete mať vaše tenisky ešte farebnejšie, v našom e-shope nájdete aj rôzne farby šnúrok, môžete tak vytvárať vlastné originálne kombinácie.  

Model Antal Aire má zvršok prevažne z kože, preto odporúčame pred prvým nosením vaše barefoot tenisky naimpregnovať.   

Správnu veľkosť našich Antal barefoot topánok nájdete vo veľkostnej tabuľke na úvodnej stránke www.antalshoes.sk v hornom menu.

Použité materiály modelu Antal Aire barefoot:

Vrchný materiál: Hovädzia koža s certifikátom LWG od európskeho výrobcu, vzdušná textília z recyklovaných materiálov

Podšívka: SMART fabrics - Mikrovlákno (funkčné - oderuvzdorné, vzduchovo a paropriepustné), vzdušná textília z recyklovaných materiálov

Stielka: Microfiber s funkčnou 2 mm penou pre väčšie pohodlie pri chôdzi po meste.

Šnúrky: 100% z recyklovaných materiálov,

Nite: 100% z recyklovaných materiálov

Podošvy: hrúbka 4mm + 2mm vzor, ​​obšívaná po celom obvode