Antal Amada barefoot tenisky - predstavenie modelu

Model Amada sú štýlové a elegantné barefoot tenisky, vhodné pre celodenné chodenie na mestskom povrchu. Najlepšie sedí na normálne až širšie chodidla s normálnym až vyšším priehlavkom.

Barefoot topánky Antal sú vyrobené z certifikovaných poctivo vybraných materiálov s overeným európskym pôvodom, tak aby bol vo výslednom produkte zachovaný maximálny barefoot komfort. Vrchný materiál je európska certifikovaná hovädzia koža. K maximálnemu komfortu prispieva všitá funkčná 2mm pena, ktorá pri chôdzi tlmí dopady, je priedušná a odvádza pot rovnako ako podšívka zo „SMART“ mikrovlákna. Antal Amada barefoot tenisky sa vyznačujú svojou ľahkosťou, flexibilitou a originálnym dizajnom. Samozrejmosťou je anatomicky tvarovaná špička a „nulový drop“.

Model Amada je vhodný ku každému outfitu, je to celoročná barefoot obuv. K našim Antal barefoot teniskám je možné dokúpiť vkladacie vložky pre ešte väčší  komfort, prípadne i zateplené vložky, ktoré Vaše nohy udržia v teple aj v chladnejších mesiacoch. Keď chcete mať vaše tenisky ešte farebnejšie, v našom e-shope nájdete aj rôzne farby šnúrok, môžete tak vytvárať vlastné originálne kombinácie.  

Model Antal Amada je celokožený, odporúčame preto pred prvým nosením vaše barefoot tenisky naimpregnovať.   

Správnu veľkosť našich Antal barefoot topánok nájdete vo veľkostnej tabuľke na úvodnej stránke www.antalshoes.sk v hornom menu.

Použité materiály modelu Antal Amada barefoot:

Vrchný materiál: Hovädzia koža s certifikátom LWG od európskeho výrobcu

Podšívka: SMART fabrics - Mikrovlákno (funkčné - oderuvzdorné, vzduchovo a paropriepustné),

Stielka: Microfiber s funkčnou 2 mm penou pre väčšie pohodlie pri chôdzi po meste.

Šnúrky: 100% z recyklovaných materiálov,

Nite: 100% z recyklovaných materiálov

Podošvy: hrúbka 4mm + 2mm vzor, ​​obšívaná po celom obvode